Professionella lösningar

Upptäck Husqvarnas omfattande erbjudande och våra professionella lösningar för olika branscher, yrken och användningsområden.

Bli uppringd

Idrottsklubbar

Husqvarna är en ledande leverantör av robotgräsklippare för fotboll och cricket samt utrustning för underhåll av gräsytor. Vi erbjuder lösningar för skötsel av sportgräs för perfekta planförhållanden – samt kostnadseffektiva och hållbara sätt att sköta mark och gräsytor.

Läs mer

Golfbanor

Med mer än 25 års erfarenhet av självgående gräsmatteskötsel är Husqvarna den perfekta leverantören av gräsklippare för fairway och ruff, samt av utrustning för underhåll av gräs. Vår ambition är att göra din arbetsdag bättre genom att hjälpa dig att skapa utmärkta resultat: hög gräskvalitet, nöjda spelare och en bra balans mellan jobb och fritid för ditt team.

Läs mer

Kommersiell grönyteskötsel och utrustning för gräsmatteskötsel

Husqvarna är ett svenskt globalt varumärke med över 300 års erfarenhet av branschledande innovation. Vi erbjuder ett av marknadens bredaste sortiment av utrustning för kommersiell grönyteskötsel och gräsmattor för alla typer av jobb, vilket gör oss till en idealisk partner för både små och stora företag.

Kontakta oss

Handhållna motorverktyg

Gör varje arbetsdag bättre

Öka din produktivitet, frigör timmar för mer kvalificerat arbete, få bättre kvalitet på gräset, minska ditt koldioxidavtryck och minska bulleremissionen för alla jobb.

Enastående kapacitet

Våra robotgräsklippare hanterar stora och många områden, komplexa gräsmattor och hinder, sluttningar på upp till 70 % och vått gräs. Perfekt för parker, planer, golfbanor och runt anläggningar – för att bara nämna några.

Produktsortiment

Åkgräsklippare och gångmanövrerade gräsklippare