Gräsklippare för golfbanor och utrustning för underhåll av gräs

Med mer än 25 års erfarenhet av självgående gräsmatteskötsel är Husqvarna den perfekta leverantören av gräsklippare för fairway och ruff, samt av utrustning för underhåll av gräs. Vår ambition är att göra din arbetsdag bättre genom att hjälpa dig att skapa utmärkta resultat: hög gräskvalitet, nöjda spelare och en bra balans mellan jobb och fritid för ditt team.

Kontakta oss

Främsta anledningarna till att samarbeta med oss

Nöjda spelare

Fördelarna med självgående klippning är uppenbara: färre störande ljud, inga störande avgaser – och jämn gräskvalitet i alla förhållanden, varje dag.

Frigör tid och fokusera på det som är viktigast

Medan våra robotgräsklippare tar hand om klippningen kan din personal fokusera på det som är viktigast: att skapa en finish som ger en perfekt golfupplevelse.

Skräddarsydd lösning för varje gräsyta

Fördelarna med självgående klippning är uppenbara: färre störande ljud, inga störande avgaser – och jämn gräskvalitet i alla förhållanden, varje dag.

Skräddarsydd lösning för varje gräsyta

Gräsklippning är tids- och resurskrävande. Med våra självgående lösningar får du hjälp att minska dina totala kostnader för skötsel av gräsmattor samtidigt som du alltid får perfekta resultat.

Robotgräsklippare för golfbanor

Husqvarna är världsledande inom robotgräsklippare och har tillhandahållit tillförlitlig självgående klippteknik sedan 1995. För golfbanor erbjuder vi självgående klippare för golfbanor – Husqvarna CEORA™ för klippning av stora ytor och Husqvarna Automower® för mindre, brantare och mer komplexa områden.

Förbättra spelet med självgående klipplösningar

Våra batteridrivna robotgräsklippare genererar inga direkta utsläpp, låga ljudnivåer och ger en genomgående bra gräskvalitet. Övervaka och fjärrstyr dem via Husqvarna Fleet Services™. Dessutom ger de jämn gräskvalitet på många olika typer av områden tack vare rakbladsvassa knivar.

– Lösningar för olika typer av områden
– Lika hög klippkvalitet som med cylinderklippning
– Maskinparkshanteringssystem för fjärrstyrning
– Minskad miljöpåverkan

Kontakta oss

Professionella robotgräsklippare

Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services™ är en digital plattform för hantering av din anslutna maskinpark. Få fullständig kontroll över dina robotgräsklippare och övrig utrustning. Håll koll på maskinparken via din smartphone, surfplatta eller bärbara dator alla dagar i veckan. Registrera dig för att skapa ett gratis konto!

Till Fleet Services™ portalen