Utrustning och hantering av sportgräs

Husqvarna är en ledande leverantör av robotgräsklippare för fotboll och cricket samt utrustning för underhåll av gräsytor. Vi erbjuder lösningar för skötsel av sportgräs för perfekta planförhållanden – samt kostnadseffektiva och hållbara sätt att sköta mark och gräsytor.

Kontakta oss

CEORA™ – professionell storskalig skötsel av gräsmattor

Nästa generations robotgräsklippare, CEORA™, är den ultimata lösningen för alla green space professionals som arbetar med stora grönytor. Med systematisk klippning och virtuella gränser blir det enklare än någonsin att hantera stora grönytor – samtidigt som du får enastående resultat.

Professionella robotgräsklippare

CEORA™ – För flera planer och större ytor

CEORA™ är en högpresterande och förmånlig gräsklippare för fotbolls- och cricketplaner med låg bullernivå och inga direktutsläpp. Den gör att idrottsplansansvariga kan tillföra mer effektivitet och ger en mer konsekvent övergripande underhållsprocess för gräsmattan. Den kan enkelt täcka flera ytor upp till 25 000 m2/dag med hjälp av virtuella gränser (EPOS-teknik).

Stöld- och skadeskydd ingår vid leasing.
– Leasingalternativ tillgängligt
– 30 dagars HyperCare ingår

Husqvarna Fleet Services™

Husqvarna Fleet Services™ är en digital plattform för hantering av din anslutna maskinpark. Få fullständig kontroll över dina robotgräsklippare och övrig utrustning. Håll koll på maskinparken via din smartphone, surfplatta eller bärbara dator alla dagar i veckan. Registrera dig för att skapa ett gratis konto!

Till Fleet Services™ portalen