Allt för skog och trädgård sedan 2009

Vi är Connys skog & trädgård

Connys Skog & Trädgård startades 2009.

Genom att lyssna på och verkligen känna av vad kunden behöver kan vi vägleda genom köpet och rekommendera den maskin och utrustning som kunden har behov av. Varken mer eller mindre. På så sätt får vi en nöjd kund.

Kvalitet och service är våra ledord när vi säljer och servar högkvalitativa trädgårdsmaskiner och starka redskap för skog och trädgård. Här hittar du också olika tillbehör till bland annat gräsklippare och motorsågar. Hos oss handlar yrkesfolk inom fastighetsbolag och parkförvaltningar, skogsägare och vanliga trädgårdsägare, vi har något för alla!

Vi är inte heller främmande för att kontakta tillverkare, grossister eller andra leverantörer för att skaffa fram mindre vanliga maskiner och reservdelar som kunden efterfrågar.

Kreditköp

Vi samarbetar med Santander Consumer Bank och kan genom dem erbjuda våra kunder att handla utan kontantinsats, möjlighet att dela upp köpet och att handla räntefritt. Kreditkort kan erhållas utan årsavgift där kreditgränsen är upp till 100 000 kr och som möjliggör kontantuttag i uttagsautomater världen över. Snabba kreditbesked (i genomsnitt endast 2 min). Via länken nedanför så kan man läsa mer om hur delbetalningen fungerar och om Santanders nya tjänst ”Köpklar”.

Köpklar